MENTAAL FIT Overzicht

  • Facebook
  • Google plus
  • Vitalavie
  • Fief en Fit

Vitaal en energiek

Vitaal en energiek in balans

Energie creëert energie

Om energiek en vitaal te zijn, is het belangrijk een balans te vinden tussen dingen die energie geven enerzijds en energie kosten anderzijds. Een verstoring van deze balans kan leiden tot allerlei klachten, zoals stress, burn-out en bore-out. Als deze klachten ontstaan, kan iemand de stress soms ombuigen in energie. Maar stress voorkomen is natuurlijk altijd beter.

Zaken die energie geven zijn afhankelijk van iemands persoonlijkheid, kernkwaliteiten, vaardigheden en competenties. Zo krijgen introverte mensen energie van werken in een rustige omgeving en tijd voor innerlijk leven. Extraverte personen krijgen juist energie van het in contact zijn met anderen en met de buitenwereld. Werken waarbij ruimte is voor je kernkwaliteiten en sterke punten geeft energie. Wie zijn talenten kan benutten in een inspirerende en uitdagende omgeving, kan tijdens het werk in flow zijn. Hij vindt dan passie in zijn werk, wat veel energie oplevert.

Programma
Tijdens onze workshop leert uw medewerker energiegevers en energienemers te herkennen om zijn energie in balans te houden. Hij gaat aan de slag met dingen die energie geven en zal anders leren omgaan met zaken die juist energie kosten.

Resultaat:
Uw medewerker kent zijn energiegevers en energienemers en kan deze doseren in
zijn leven. Het zal niet mogelijk zijn alle energienemers uit het leven te bannen, maar uw medewerker kan ervoor zorgen dat hij er voldoende energiegevers tegenover zet.

Tijdsduur:
Workshop vanaf 2,5 uur.

Kosten:
Workshop vanaf € 500,00


................................................................................

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking!

Fitte Medewerkers | Vitalavie
info@fittewerknemers.nl

T. 013 - 467 26 09