FYSIEK FIT Overzicht

  • Facebook
  • Google plus
  • Vitalavie
  • Fief en Fit

Gezonde voeding

Zijn uw werknemers zich bewust van wat ze eten?

Overgewicht is momenteel hét gezondheidsaandachtspunt van de overheid. Volgens de laatste gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek zijn er verontrustend veel mensen met overgewicht. In 2010 kampten ruim 46% (!) van de volwassenen met teveel kilo’s lichaamsvet. Het Voedingscentrum meldt zelfs nog hogere percentages (50-55%).
Voeding is een belangrijk onderdeel van ons leven. Een leven zonder eten is ondenkbaar. De juiste voeding zorgt ervoor dat we onszelf fit en gezond kunnen voelen. Door voedingsmiddelen op de goede manier te bereiden kunnen bovendien diverse klachten, zoals chronische vermoeidheid, verminderen of zelfs verdwijnen. Veel mensen denken dat ze gezond eten. De werkelijkheid is vaak anders. We eten nog steeds te veel verzadigde vetten, geraffineerde voedingsmiddelen en te weinig groente en fruit.Programma
In een workshop laten we zien hoe je een gezond gewicht kunt realiseren. Het gaat er om hoe je de balans vindt in WAT je eet, HOE je eet, WANNEER je eet en daarnaast misschien wel het belangrijkste: WAAROM je eet, dus de emotie achter eten. Je gewicht in balans krijgen = 80% psychologie + 20% tips. De kennis uit deze workshop is gebaseerd op jarenlang onderzoek naar de vitaliteit bij 100-jarigen. Dit wordt gecombineerd met de laatste ontwikkelingen in de wetenschap.
Onze leermethode is stapsgewijs opgebouwd, waarbij er meerdere thema’s worden behandeld.

Resultaat:
Tijdens deze workshop leren uw medewerkers alles over gezond eten en welke positieve en negatieve gevolgen het eten van bepaald voedsel kan hebben. Door deze nieuwe inzichten leren ze zelf met oplossingen te komen.

Tijdsduur:
Minimaal 2 uur op locatie.

Kosten:
Vanaf €500,00 per workshop.

................................................................................

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking!

Fitte Medewerkers | Vitalavie
info@fittewerknemers.nl

T. 013 - 467 26 09